Elina 21 år !

Idag är det onsdag och Elina fyller år!! Jag överraskade henne med lite presenter och tårta på sängen :D

Vi har sovmorgon idag, såå skönt. Föreläsningen idag börjar kl tre! Har pluggat från morgon till sen kväll både måndag och tisdag, och igår fick vi klar vår gruppanalys. Kändes som en lättnad när vi lämnade in den.. Men imorgon får vi en ny, då börjar de om på nytt...

Ikväll ska vi ut på pubrunda med nollningsgänget! Det blir kul, men mindre roligt är att jag ska befinna mig i skolan imorgon kl 10, wiiieee..
Innan pubrundan ikväll, blir de förfest med våra vänner i korridoren !

Nu är det bara en vecka kvar i korridoren, sen blir vi hemlösa. Elina och jag bytte sovplats igår igen. Jag fick återigen inta luftmadrassen, och ärligt talat är det inte nån höjdare.. Jag längtar efter min egen säng hemma..


Finally!

Nu slår ja ihop böckerna för idag, de får räcka.. En sak är klar jag kommer aldrig mer kunna se en film utan att tänka Neoformalism (man blir ju hjärntvättad av sånt här).
Vår grupp analyserar Shutter Island, visserligen en grymt bra film, men ja kan lova att jag aldrig ser den igen när detta är överstökat!

Idag på dan drog vi iväg på en liten utflykt, kände att vi behövde koppla bort pluggandet lite. Vi åkte till Marieberg, ett äckligt stort köpcentrum och gjorde av med lite pengar. Jag köpte iofs bara ett par byxor och strumpor, elina däremot fyndade en del. Sen gick vi till ikea och inhandlade en del onödiga prylar! Ny badrumsmatta, en massa fina ljus och nått mer som ja inte kmr på nu... Mer kommer de bli när vi flyttar till den andra lägenheten!

Nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imorgon! Tjingeling :)


party party

Ligger här i sängen och kollar på tv, lite seg efter gårdagen.. Som var vääldigt rolig! På eftermiddan var de beachvolleyboll-tunering uppe vid universitetet. Alla sektioner mötte varandra, dock gick de inte så bra för vårat Coraxblå-lag. Sen på kvällen var de förfest uppe på studentgatan, vi kom dit lite senare och efter de gick vi upp till kåren och festade. Kvällen tema var beach/sommar!

Ikväll fortsätter nollningen och då ere mellanstadiedisco som gäller. Det bästa är att vi ska vara i lokalen där vi bor, så vi kommer ha jättenära !

Nu ska vi in till Örebro en sväng, jättehärligt väder här! Sen blir det hem och plugga lite tror jag!


?

Elina sa till mig nyss att hon tycker att jag ändrar mig om storleken på rummet hela tiden..
Okej men vi säger så här då , 20 kvm, jag har inte mätt !!

Snart ere helg !

Woohoo kollade på schemat idag och såg att vi inte har föreläsning igen förens på onsdag. Yeah tänkte jag, då kan man slappa hela helgen! Meeeen nej, vi åkte på världens grupparbete som ska va klart till på tisdag, så det blir nog inte en lugn stund.. KUL ! Nu inser jag vad jag gett mig in på, och värre kommer det att bli..

Men imorrn ska vi klämma in en volleybollturnering och lite fest mellan pluggandet.. :D

Idag var det städtorsdag i korridoren och duktiga som vi är städade vi (plockade vi upp sakerna från golvet) vårt lilla rum på 19,5 kvm.. Känns mkt renare nu :D Sen tog vi en runda in till stan o kollade runt lite, men här måste man va ute i god tid om man ska handla. Butikerna stänger kl 18 på vardagar, öppet 3 eller 4 timmar på lördagen och på söndag är det råå STÄNGT.. haha lite annat än hemma, kista galleria alla dagar 10-21 !
 Det bäst är endå restaurangerna, dom har en bestämt tid när dom öppnar. Sen står det till SENT.. Vi var inne och skulle käka i söndags, det var som att gå i en spökstad.. Mötte väl max 10-15 i hela centrala Örebro, läskigt!

Aja time to sleeep ! Bye :D:)

Haalloj! Onsdag idag och det har gått en vecka sen vi kom hit. Tiden har gått så fort! Det är så skönt att bo så nära universitetet, tar ju bara 5 min och gå. Men samtidigt längtar jag tills vi flyttar till våran lägenhet. Lite större och så slipper vi dela kök osv..

Idag hade vi lite sovmorgon, började kl 12 med en föreläsning om Neoformalismen(Hur man analyserar film) sen såg vi en film som vi ska analysera imorgon på en laboration.. Så nu sitter ja här och försöker läsa på lite, men de e svårt! Har inte riktigt vant mig vid det här att plugga, de va ju två år sen sist.
Filmen vi såg var Låt den rätte komma in, skitäcklig, dålig vampyrfilm..

I helgen blir de fest. På fredag är det nån "Campusdag" , och beachfest på Kåren på kvällen! Och på lördag ordnas det mellanstadiedisco!
Ikväll är det piratfest för dom som inte hade det i lördags. Dom ska vara i lokalen på vår gård, så vi får se hur mkt vi får sova ikväll.. Våra korridorsgrannar ska dit, när vi stod och stekte våra fiskpinnar i köket satt dom och taggade till och rökte vattenpipa! haha 


    


RSS 2.0