"Här skulle man kunna dumpa ett lik"

Då var första skoldagen avklarad.. Hade 2 introduktioner på universitetet idag. Den första handlade om Medie-och kommunikation i allmänhet och på den andra träffade jag min klass MKV-allmän. Det verkar roligt, men de kommer nog bli tufft, mkt plugg.

På eftermiddagen åkte vi upp till landet och hämtade lite köksprylar. Nu känns de mkt lättare att laga mat när vi har några kastruller, skärbräda, skålar osv.. och papptallrikarna är slut nu så vi får väl äta på vanliga och börja diska istället. Vårt rum har förövrigt städvecka den här veckan i korridoren, så vi får väl diska efter alla andra skitgrisar också.
Nu har de flyttat in fler i korridoren, så nu är de lite mer liv här! Pratades om en inflyttningskorridorfest, blir kul :D Fast vi flyttar ju snart ut igen, men då får vi ju en anledning att köra en fest till, utflyttningsfest ;)

När vi kom hem från landet, drog vi en sväng till Willys och bunkrade upp skafferiet med konserver och pasta.

Men ikväll festar vi till det på tacos, och en film på det!

Först ska vi bara byta sovplast.. Jag ska få sova i sängen och elina intar luftmadrassen.. Annars lär jag få bestående ryggproblem :P


I morgon börjar de på riktigt!

Söndag idag, och imorgon drar skolan igång. Ska bli kul! Upp tidigt imorgon, första föreläsningen börjar kl 8, wiiiiiieeee ;)
Kom nyss hem, gjorde en liten upptäcktsfärd i Örebro.. Verkar va en mysig stad. Käkade middag på ett riktigt nice ställe.. Men nu blir de ingen lyxmat längre, får väl bunkra med nudlar o så..

Gårdagen var väldigt kul! Piratfesten på Kåren, mkt folk var det.. I fredags var de 1600 pers där så det var väl typ lika många igår. Enda nackdelen var väl att de spöregnade så vi klaffsade runt i dyngsura dojjer hela kvällen.

Näää nu ska jag bädda ner mig på luftmadrassen och kolla på film !

Btw här e lite bilder på rummet osv..Pirates of Örebroo

Eftersom det spöregnar ute så bojkottade vi coraxs förfest och körde vår egna i korridoren.. Nu ska vi snart börja röra oss mot kåren!
Obligatorisk utklädsel: Pirat
Tycker vi följer teman ganska bra endå !

Några bilder från förra helgens bravader i Väsby


Deeeglördag

Denna lördag har varit extremt degig. Kollat på film och bara myst hela dagen. Lite sega efter gårdagen, som var jätterolig. Vi var på förfest med Blå corax, alla klädda i blått! Körde musikquiz (som mitt lag förövrigt vann) och lite annat kul.. Sen drog vi till Kåren, har aldrig sett så mkt människor köa förut.. Vi hade tur som köpt förköp och gled lätt förbi hela denna kö. Väl inne hade vi skitkul, mkt trevligt folk och biiiilliga priser i baren, vad sägs om en öl 20 kr eller en cider för 25?!

Ikväll fortsätter det, fest på kåren igen, tema piratfest.. så nu måste vi ska leta fram någon piratinspirerad klädsel !
Mamma och pappa var förbi och lämnade ett bord idag. Skönt nu slipper vi sitta och äta middag på golvet, och jag tror att de blir lite lättare att plugga också :P
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen!! :)


When i say Öre, you all say Brooo

Halloj !
Nu när jag inte befinner mig hemma i kära väsby längre tyckte jag att de var dags att skaffa en blogg, så ni hemma vet att jag lever här borta!
Nu har vi sovit 2 nätter här i örebro.. Första natten sov jag skitdåligt, vakande typ en gång i timmen och låg o vred mig. Nu andra natten har jag sovit mkt bättre!
Igår var de välkomstdag på universitetet, info hela dan och rundvandring. På kvällen var det samling med vår sektion, corax blåå som jag och elina tillhör.. Vi delades in i olika faddergrupper och lekte töntiga lekar och umgicks.. Sen gick vi hem o kollade på film i vårat lilla rum på 20 kvm.. haha

I dag fredag är det färgfest som gäller.. Alla ska klä sig i sin sektionens färger och så blir det fest på kåren! Vi ska strax ut och leta något blått att ha på oss! Kl 18 ska vi möta upp våra vänner från blåa corax och förfesta i kärlekslandet.. Här e vi ute i gooood tid, palla börja förfesta kl 18 lixom.

Imorgon är det nån slags piratdag, det blir nog också kul!
Näää nu ska vi utforska Örebroo!

Tjingeling! :)

RSS 2.0